Lyngsøe rainwear - siden 1999

Hos Lyngsøe Rainwear tilbyder vi et bredt sortiment af højkvalitetsregntøj i forskellige metervarer og kvaliteter til både virksomheder og private forbrugere. Alle vores produkter kan købes til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi leverer beklædninger til enhver industri med behov for komfortabel regn- og skalbeklædning samt vinterbeklædning, der både er vind- og vandtæt samt åndbart.

Vores beklædninger har alle de relevante certificeringer, som sikrer dig den korrekte beskyttelse, som netop du har brug for, om det er høj synlighed, fødevaregodkendelse, brandhæmmende eller lysbuecertificering, så har vi et produkt, der passer til dine behov.

Lyngsøe Rainwear er grundlagt i 1999 af Bo Lyngsø, som stadig er administrerende direktør i virksomheden.

Lyngsøe Rainwear har siden 2018 været en del af Hansen Protection, Norge - tidligere Helly Hansen - der leverer overlevelsesudstyr til den maritime sektor.

I dag er Lyngsøe Rainwear en af de førende producenter og specialister inden for regntøj. Både når det kommer til lagervarer, private-label og specialløsninger.
Ved vores hovedkontor i Herning har vi et stort lager, der sikrer en hurtig og effektiv levering.

Tillægsydelser

På vores lager i Herning har vi en stor systue in-house, hvor vi udarbejder forskellige tilpasninger efter dit ønske. Vi har desuden faciliteter til at påsætte logoer, reflekser, manchetter m.m. Vi laver mange specialløsninger og private-label opgaver, så hvis du har en specialopgave eller lignende, så kontakt os endelig for at høre nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde dig.

Ingen opgave er for lille til os

Oeko-tex

  • Alle Lyngsøe produkter er, hvor det er muligt, STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificerede.
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® sikrer, at produkterne bl.a. overholder kravene i EU’s REACH-lovgivning og dækker en stor del af SVHC-stofferne.
  • Det er vigtigt for os at vise, at vi er bekendt med alle de krav, der stilles ift. indhold af kemiske stoffer, som kan være skadelige for brugeren.
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®-mærkningen viser, at hele produktet/beklædningsgenstanden er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® forening har stillet.

Bæredygtighed

Vi er stolte over at være certificeret efter ISO 9001 for kvalitetsledelse og ISO 14001 for miljøledelse. Dette viser vores engagement i at opfylde høje kvalitetsstandarder og minimere vores miljøpåvirkning. Vi følger procedurer og implementerer bæredygtige praksisser for at forbedre vores processer og reducere vores miljømæssige fodaftryk. Disse certificeringer viser vores ansvar for både kvalitet og miljøbeskyttelse.

Som en del af vores forpligtelse til at opretholde høje standarder i vores forsyningskæde, kræver vi at vores leverandører er Amfori BSCI-certificerede. Amfori BSCI er et anerkendt supply chain management-system, der har et Code of Conduct, som støtter virksomheder i at opretholde sociale standarder og forbedre forholdene på fabrikkerne i deres globale forsyningskæde. Amfori BSCI arbejder desuden aktivt med 10 af FN’s Verdensmål (SDG).

Ydermere stiller vi krav om, at vores leverandører skal være ISO 9001-certificerede for at sikre kvalitet i vores leverancer. Vi stræber efter at inkorporere bæredygtige løsninger i vores forretningspraksis. Dette omfatter emballering af vores beklædninger i genanvendelige poser og kasser samt valg af materialer og bæredygtige produktionsmetoder. Derudover udføres farvning af metervaren af en ISO 14001-certificeret underleverandør. 

Vi hos Lyngsøe ønsker at bidrage til en bedre verden og gøre vores del for at skabe positive forandringer.

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG) blev vedtaget i 2015. Vi arbejder fokuseret med flere af disse mål, men har valgt at have fokus på tre SDG’er da vi ønsker at gå i dybden med de mål, vi opererer med. Vores mål er dog, at vi i 2030 arbejder med alle Verdensmål, hvor vi for hvert SDG gerne vil have defineret og redegjort for, hvorledes vi kan sætte ind for at opnå holdbare udviklingsresultater.

De tre Verdensmål - mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst, mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion og mål 13: Klimaindsats - er vist til højre med de tre tilhørende ikoner.

Klimaaftryk

Vi har etableret et klimaregnskab for at kvantificere vores drivhusgasemissioner inden for Scope 1 og Scope 2. Gennem klimaregnskabet identificerer vi direkte emissioner fra vores egne kilder (Scope 1) samt indirekte emissioner fra indkøbt energi (Scope 2). Ved at analysere vores data fastsætter vi ambitiøse mål for at reducere vores klimapåvirkning. Vi implementerer effektive løsninger for at mindske vores CO2-aftryk og optimere vores ressourceforbrug.

Desuden samarbejder vi med vores leverandører for at forbedre energieffektiviteten. Vores mål er at være en ansvarlig virksomhed, der aktivt bidrager til et positivt fremtidigt klima. Gennem kombinationen af vores klimaregnskab og professionelle tiltag inden for Scope 1 og Scope 2 arbejder vi målrettet på at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Din vare blev lagt i kurven

Vi har ikke tilstrækkelig mængde af bestilte vare på lager. Mængden er derfor justeret.